inloggen voor ondernemers | direct aanmelden

Hoe het werkt

Makkelijk. Toch?

In no time aan de slag?

  1. Meld je horecabedrijf aan
    Neem contact met ons op via 085 - 484 88 88 of laat je gegevens achter via het contactformulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

  2. Je ontvangt van ons een waanzinnig aanbod
    Tot op de cent nauwkeurig, no strings attached. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig.

  3. Ben je akkoord?
    Top! That's it. De rest regelen wij gewoon voor je ;-)

Yep, ik wil meer weten!

Wat je krijgt


Apprendo Horeca bestaat uit een drietal uitgekiende producten, voor een maximale impact op het gebied van personeelsmanagement en de belangrijkste werkprocessen: de app, een iPad (Jaap) en de eindbaas-portal.

App

Elke medewerker installeert Apprendo Horeca op zijn/haar telefoon, voor een optimale preboarding, training én communicatie.

iPad

Dit is Jaap: Jouw Apprendo Aanspreek Punt. Jaap is je vriend. Jouw moat. En hét centrale punt waar je medewerkers - met de persoonlijke 4-cijferige pincode - hun to-do-lijst raadplegen. Ze zien niet alleen wát ze moeten doen, maar ook hóe en wanneer. 

En jij? Jij ziet - waar je ook bent - precies wat er gedaan is (en wat niet). Da's managen op z'n best ;-) En wil je een extra taak, of bijvoorbeeld een instructievideo voor het reinigen van de nieuwe koffie- of cocktailmachine aan de checklist toevoegen? Je regelt 't eenvoudig zelf. Met Apprendo.

Eindbaas-portal

You’re in control. Via jouw persoonlijke online eindbaas-omgeving beheer je snel en eenvoudig alle Apprendo-tools en aangesloten gebruikers. 24/7, altijd en overal.

Profiteer ook van de vele voordelen.
Met Apprendo Horeca.

En verder...

 

✔️ Een onweerstaanbare horecatraining
Verslavend goed.

Een zeer compleet leertraject voor jouw personeel, waarin alle essentiële basisvaardigheden voor de horeca aan bod komen. Monitor eenvoudig de voortgang en zie waar je medewerkers in uitblinken. En waarin niet. De zojuist aangenomen afwasser, blijkt misschien wel een horecatijger in de dop ;-)
 

✔️ Waardevolle managementtools
Easy as hell.

Met een overzichtelijk dashboard en features als werkroosters, werklijsten, geïntegreerde appfunctie én vele uploadmogelijkheden beheer je eenvoudig en 24/7 je content. Alles wat je nodig hebt, op één horecaplatform. 
 

✔️ Uitgekiende toetsing
Kijk en leer.

De spelenderwijze, interactieve manier van toetsen is perfect om de horecakennis van jouw personeel snel, langdurig en eenvoudig te vergroten. Het game-element versterkt het sociale aspect én onderlinge competitiegevoel. Supertof om te kijken, en te doen. Zelfs als je niet in de horeca werkt.
 

✔️ Effectieve communicatie
Met iedereen.

Werk je veel met tijdelijke krachten en parttimers? Of heb je meerdere horecaondernemingen of vestigingen? Met de geïntegreerde communicatietool is een optimale, continue informatie-uitwisseling m.b.t. bedrijfsnieuws, roosterwijzigingen en kennisdeling gegarandeerd. En: door de handige push-meldingen is dat echt niet meer te missen ;-)
 

✔️ 100% vrijheid
No strings attached.

Weet waar je aan begint. Je wilt echt niets anders meer. Wedden? Mocht je je toch bedenken: je kunt elke maand opzeggen. Even goede vrienden.
 

✔️ Gratis updates
En nóg betere prestaties.

Apprendo Horeca wordt continu doorontwikkeld en aangevuld met nieuwe trainingen. Daarmee ben je verzekerd van een toekomstbestendige, up to date en onuitputtelijke kennisbron voor jouw horecapersoneel. Flexibel. Compleet. Zonder gedoe.