veelgestelde vragen | inloggen voor ondernemers | offerte aanvragen

Horeca trainingen

Van rookie naar pro. In no time.

Alles wat je nodig hebt

In één platform.


Met Apprendo Horeca wordt elk personeelslid een ware horeca legend. Van de vereiste basic skills tot uitgebreide productkennis; alle belangrijke aspecten binnen jouw horecabedrijf komen aan bod. En gaandeweg maken we er meteen échte pro's van. Wedden?

 

Meer dan 50 horecatrainingen

Met ruim 50 horecatrainingen en quizzen haal je je eigen 'horeca academy' in huis. Laat je medewerkers groeien. Bloeien. Excelleren. En je zaak ook.

P.S. Naast de vette horecatrainingen van Apprendo kun je natuurlijk ook je eigen trainingen & instructievideo's toevoegen. Gratis en voor niets. Jouw complete horeca-oplossing, voor één en dezelfde prijs.

Onze trainingen voor je op een rij:

Horecatrainingen • the basics

Je eerste werkdag

Wat zijn dé do‘s en dont‘s op je eerste werkdag? En hoe bereid je je goed voor? Pepijn geeft je de ultieme tips.

Dienblad dragen

Hoe draag je het beste een dienblad? En welke drankjes zet je waar op je dienblad neer? In deze horecatrainingsvideo leer je hoe je je dienblad perfect in balans houdt en hoe je het jezelf gemakkelijk maakt bij het uitserveren.

Borden dragen

Ga je binnenkort aan de slag in de horeca en lijkt het borden lopen je een uitdaging? No worries! Na deze video draag je borden als een pro ;-)

Uitserveren & debrasseren

Pepijn vertelt je alle do’s en don’ts bij het serveren en afruimen, én hoe je je gasten perfect kunt bedienen.

Drankjes bereiden & serveren

Welke drankjes bereid je eerst en waarom? Onze horecatopper Pepijn vertelt je het geheim!

Een perfect biertje tappen

In deze horecatrainingsvideo laat Pepijn je precíes zien hoe je het perfecte biertje tapt. Even oefenen… En dan kun je daarna zo meedoen aan het NK Biertappen ;-)

Lees meer

 

Gastheerschap

Zonder goed gastheerschap kun je wel inpakken als horecaonderneming. Maar wat ís dan goed gastheerschap? Pepijn leert je de (belangrijke) basisregels voor perfect gastheerschap én: extra omzet.

Lees meer

 

Wijnkennis basis

Is de wereld van wijn nog één groot mysterie voor jou? Tijdens deze horecatrainingsvideo leer je hoe wijn wordt gemaakt, en hoe en waar je het in de regel (bij) serveert.

Lees meer

 

Bierkennis basis

Welke soorten zijn er? En wat is het verschil tussen bier en pils? In de grootste bierwinkel van Nederland neemt Pepijn je mee in de wondere, smaakvolle wereld van bier.

Lees meer

 

Bierbrouwen

Als deze bierbrouwer geen bier door zijn aderen heeft lopen, dan weten we het niet meer. Bierbrouwer Jan van Wilgenburg vertelt vol passie over hoe het brouwen van bier in z’n werk gaat.

Interactie met je gasten

In deze horecatraining laten we je zien wat non-verbale communicatie kan doen. Hoe je met simpele tips en trucs je lichaamstaal voor je kunt laten werken.

Upselling & cross-selling

Upselling en cross-selling lastig? Nee joh! Na deze horecatraining is het appeltje-eitje voor je.

Lees meer

 

Terraslopen

Maximale gasttevredenheid én omzet uit je terras? Werk slimmer én efficiënter na deze horecatraining terraslopen!

Belangrijke handelingen

Welke contactmomenten met je gasten zijn extra belangrijk? En hoe zorg je voor de ultieme customer journey? Na deze horecatraining weet je het. Allemaal.

Horecatrainingen • pro skills

Barista training

Lex Wenneker is een van de beste barista’s ter wereld. Na zijn videotrainingen weet je precies waarom. En jij? Jij weet daarna alles (maar dan ook álles) over koffie. En hoe je de lekkerste koffievarianten bereidt.

• Deze barista-module van Lex bestaat uit 8 trainingsvideo‘s.

Keukentechnieken

Culinair onderscheiden sterrenchef Wilco van den Baar brengt je de belangrijkste basisregels voor in de keuken bij. Van het voorbereiden van de mise en place, verschillende snij- en kooktechnieken… en nog veel meer!

• Deze module keukentechnieken van Wilco bestaat uit 6 trainingsvideo‘s.

En meer…

Apprendo Horeca wordt continu geüpdatet met nieuwe, toffe (basis en pro) horecatrainingsvideo’s en handige tools.

Wat we precies nog voor jou(w horecapersoneel) in petto hebben? Wordt vervolgd… 😊

Ga voor goud

Met Apprendo.

Apprendo is jouw alles-in-1 horeca-oplossing met top of the bill trainers. Want als je je personeel dan toch iets wil leren, dan maar meteen van de beste horecaprofessionals, barista's, topchefs en sommeliers van Nederland toch?

Exclusieve sneak peek
Wil je een paar horecatrainingsvideo's van Apprendo bekijken? Vul je e-mailadres in en je hebt direct toegang. Dit is je link 👇🏻

Bekijk je trainingsvideo's   
 

Maximale kostenbesparing, meer omzet en de ultieme horecabeleving?
Easy. Met Apprendo.

Onze barista Lex stelt zich aan je voor

 

Psst... zet het geluid aan ;-)

Meer weten?

Meer info Plan online demo