veelgestelde vragen | inloggen voor ondernemers | offerte aanvragen

Apprendo bit(e)s

#3

18 maart 2020 door Apprendo Horeca

Apprendo bit(e)s

#3

15 tips om de corona-maatregelen als horecaondernemer enigszins op te vangen


Het besluit van het kabinet om alle horeca te sluiten is begrijpelijk, maar vooral buitengewoon zorgwekkend. De overheid, Belastingdienst én ondernemers komen met allerhande initiatieven en maatregelen om jou als horecaondernemer tegemoet te komen.

Welke dat zijn? Je leest ze hier 👇🏻
 

Maak gebruik van de BMKB-regeling

De verruimde borgstelling midden- en kleinbedrijf (BMKB)-regeling is door het kabinet versneld opengesteld om de gevolgen van het coronavirus enigszins op te vangen. Je kunt je nu aanmelden.

Lees meer


Vraag belastinguitstel aan

Ondernemers die door het corona-virus in de problemen komen, kunnen uitstel van betaling en/of verlaging van de voorlopige aanslag aanvragen bij de Belastingdienst.

Lees meer

   

Vraag een financiële tegemoetkoming aan

De regeling Werktijdverkorting (wtv) is stopgezet. Daarvoor in de plaats kun je binnenkort een aanvraag doen bij het Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Maar wat gebeurt er als je net werktijdverkorting hebt aangevraagd? Lees snel verder.
 

Lees meer

   

Meer tips!

Nog eens 12 tips om deze corona-crisis enigszins door te komen:

  1. Ga hapjes, lunches en/of diners thuisbezorgen
  2. Bied catering op locatie aan
  3. Ga aan de slag met een nieuwe menukaart en/of assortiment
  4. Ga actief cadeaubonnen verkopen
  5. Houd een grote schoonmaak
  6. Ga aan de slag met achterstallig onderhoud
  7. Roep gasten om op nu alvast te reserveren
  8. Werk achterstallige administratie weg
  9. Onderhandel met leveranciers
  10. Analyseer je rendement - kijk naar wat efficiënter, effectiever kan én waar je kunt besparen
  11. Denk alvast na over (winstgevende) events zodra je weer open kan
  12. Leid je personeel nu (online) op   

Wat de verdere impact van het coronavirus voor Nederland zal zijn, is nog onduidelijk. Dat horecaondernemers een hele pittige tijd tegemoet gaan, is zeker. Hopelijk bieden alle initiatieven en tips bij elkaar, toch enige verlichting. Want samen staan we sterker.

#staystrong

🌀 Apprendo Horeca bit(e)s #3 - 18 maart 2020

Andere nieuwsbrieven

02 juli 2020 door Apprendo Horeca

Apprendo bit(e)s

#8

EINDELIJK! Wat fijn dat de horeca weer open mag! Wil jij direct besparen op je personeelskosten? Meld je vandaag nog aan voor Apprendo: dé alles-in-1 app voor horecaondernemers. Groot én klein.

Lees verder

29 mei 2020 door Apprendo Horeca

Apprendo bit(e)s

#7

Lendl Mijnhijmer - de beste sommelier van Nederland - versterkt Apprendo!

Lees verder

29 april 2020 door Apprendo Horeca

Apprendo bit(e)s

#6

Nu GRATIS horecatrainingen online!

Lees verder

14 april 2020 door Apprendo Horeca

Apprendo bit(e)s

#5

Alle corona-regelingen voor je op een rij! Check waar je recht op hebt

Lees verder

30 maart 2020 door Apprendo Horeca

Apprendo bit(e)s

#4

Eenmalige tegemoetkoming van € 4.000, berichtencentrum online & verwachte releases

Lees verder

09 maart 2020 door Apprendo Horeca

Apprendo bit(e)s

#2

NIEUW ⭐️ Apprendo seizoensabonnement voor horeca- & leisurebranche!

Lees verder

17 februari 2020 door Apprendo Horeca

Apprendo bit(e)s

#1

Alsjeblieft. Dé alles-in-1 horeca-oplossing!

Lees verder