veelgestelde vragen | inloggen voor ondernemers | offerte aanvragen

Alles-in-1 oplossing

voor de hotellerie

Hotels

Als ondernemer wil je groeien. Een maximale gastwaardering, loyaal personeel. En meer marge, in minder tijd. Apprendo helpt je daarbij.

Blink uit. Met Apprendo.

Apprendo Horeca is dé alles-in-1 app voor horeca Nederland.

Apprendo speelt – door de wirwar aan horeca apps – in op de vraag naar een alles-in-een product, waarmee je de belangrijkste primaire én secundaire processen binnen je horecazaak en/of hotel tackelt:

Apprendo Horeca is jouw inhouse hotellerie-opleiding, kennismangementsysteem én meer. Een digitale steun en toeverlaat. Voor jou én je medewerkers. En een slimme keuze, voor elke horecaondernemer.

Meer tijd. Minder kosten. Meer winst.

✓ Verbeterde efficiency, productiviteit & kennisdeling
✓ Meer service & hospitality
✓ Een hogere kwaliteit & customer experience

En dat is pas het begin.

Ontdek Apprendo Bekijk brochure

Minder verloop

Met Apprendo zorg je er bovendien voor, dat je medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Er een brede inzetbaarheid, meer mobiliteit én variatie ontstaat. En variatie houdt het leuk. Spannend. Houdt jouw organisatie flexibel – terwijl je wellicht ook nog op de inzet van je personeel en/of flexibele schil bespaart. Iedereen blij.

✓ Minder verloop
✓ Meer uniformiteit & zelfstandigheid
✓ Meer arbeidsflexibiliteit
✓ Strategischer inzet van personeel
✓ Tevreden(er) medewerkers

P.S. Voeg je eigen afdelingsspecifieke trainingen toe en stoom je medewerkers eenvoudig klaar voor hun nieuwe job binnen je organisatie.

In combinatie met de maatwerk checklists én jouw custom kennisbank zijn ze in no time zelfstandig en ready to go.

 

Voor al je medewerkers

Met Apprendo Horeca werk je al je medewerkers snel, eenvoudig en online in. Nog voordat ze beginnen. Zo is iedereen tot in de puntjes voorbereid, weten ze precies wat ze moeten doen. En beginnen ze nóg zekerder aan hun eerste werkdag.

Bekijk horecatrainingen

Sluit je hotelpersoneel vandaag nog aan

Apprendo Horeca is een makkelijke en supersnelle manier om je (nieuwe) personeel in te werken. Ze te helpen bij het nóg sneller en eenvoudiger voltooien van alle belangrijke taken en processen. Integraal toepasbaar binnen je hotelorganisatie, bij uitstek geschikt voor het opleiden, instrueren en managen van je:

Apprendo in een notendop

 Dé app waarmee je direct geld bespaart
 Meer grip, uniformiteit en gasttevredenheid
 Minder kosten, meer omzet.

Apprendo werkt snel, simpel en is direct kostenbesparend.

Denk maar eens aan alle inwerkuren die je bespaart. Aan alle takenlijsten die voortaan centraal bijgehouden en opgeslagen worden. Aan de hoeveelheid tijd die je normaal kwijt bent aan het (herhaaldelijk) uitleggen van hoe processen binnen je bedrijf in z’n werk gaan. Hoe je de ultieme gastervaring realiseert.

Stop de struggle. Start met Apprendo.

Lees klantverhalen Bekijk meer voordelen

De ultieme employee & guest experience

Ben jij klaar voor meer minder stress en meer rendement? Meer toegewijd, integraal inzetbaar personeel en tevreden, terugkerende gasten? Meld je vandaag nog aan voor een gratis (online) demo. 

Meld je aan voor de online demo Neem contact op