veelgestelde vragen | inloggen voor ondernemers | offerte aanvragen

Onze businesspartners

Jouw voorsprong.

Hobart Nederland

Deze leverancier en fabrikant van grootkeukenapparatuur - vooral bekend geworden door zijn innovatieve vaatwassers voor professioneel gebruik - staat voor duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit. Hobart biedt altijd de perfecte oplossing. Een sterk staaltje (maatwerk) vakwerk, voor iedereen. En daar kunnen wij ons helemaal in vinden ;)

Lees verder

Horeca Magazine

Op de website van Horeca Magazine vind je de laatste horecagerelateerde nieuwtjes en tips voor horeca- en gastronomieprofessionals. Ook hier passeert Apprendo regelmatig de revue ;)

Lees verder

MAXXIUM Nederland

Marktleider. Opkomende merken. Iconisch. Alles waar deze marktleider op het gebied van gedistilleerde dranken voor staat, dat voelen wij - als snelgroeiende startup en dé (leukste) alles-in-1 horeca app van Nederland - tot in het diepste van onze vezels. En dat vroeg natuurlijk om een samenwerking. Met prachtige, gezamenlijke klanten tot gevolg.

Lees verder

Misset Horeca Terras Top 100

De Misset Horeca Terras Top 100 is een rankinglijst die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt.

Sta je als horecabedrijf in de Terras Top 100? Dan heb je je zaken bewezen goed voor elkaar. En Apprendo helpt je daarbij.

Lees verder

Nostradamus

Medio 2022 sloegen Apprendo en (planning-) softwareleverancier Nostradamus de handen ineen. Als eerste stap in die mooie samenwerking werd het mogelijk om de gegevens van klanten (en die van bijbehorende medewerkers) die in Nostradamus staan, eenvoudig te koppelen aan Apprendo. 

Onze volgende stap? We gaan je verrassen. Wordt vervolgd...

Lees verder

NOWJOBS

Zoek je een student, parttimer of zelfs fulltimer die regelmatig voor je klaar kan staan, precíes wanneer jij dat wilt? Maak vandaag nog een account aan op NOWJOBS. 

Werk ze eventueel vooraf en online in via Apprendo, en je extra paren rechterhanden zijn ready to go. Pas als je je match daadwerkelijk inzet, betaal je een kleine fee aan NOWJOBS voor gebruik van het platform. 

Tadáa. Dé oplossing voor je personeelstekort.

Lees verder

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH)

In september 2021 werd de ontsluiting naar de online leeromgeving 'Horecatalent' van SVH in Apprendo gerealiseerd. Met de optionele SVH-module - met honderden online lessen over alles wat met horeca en hospitality te maken heeft - i.c.m. de Apprendo-trainingen hebben Apprendo-klanten álles in huis om elke horecarookie tot een ware vakprofessional te maken.

Lees verder