veelgestelde vragen | inloggen voor ondernemers | offerte aanvragen

Klantverhalen

Beachclub Indigo • Scheveningen

Vergis je niet. Achter de losse, mega relaxte sfeer bij Beachclub Indigo in Scheveningen zit een goed geoliede machine. Van het interieur, de receptuur tot en met een actief duurzaamheidsbeleid – alles is over nagedacht. En dat merk je. Voel je.

Groovy beach vibes

Alles klopt, van de ambiance tot en met het eten. Het ultieme strandgevoel en de waanzinnig goede vibe maken zich in no time van je meester. Het zomerse genieten – met een grote G – is begonnen. 

 

 

 

 

 

 

 


Mede-eigenaar Tom Commers vertelt over zijn prachtige, prijswinnende beachclub én zijn keuze voor Apprendo: 

‘Kwaliteit is voor ons superbelangrijk, dat geldt voor elk aspect binnen ons horecabedrijf. Zo hebben wij bijvoorbeeld een kleine kaart, met alleen maar toppers erop. Twijfelen we over een bepaald gerecht, dan komt het er gewoon niet op. Punt.’

‘Met Apprendo tackel je al die problemen. In één keer.’

‘Ook staan we bekend om onze te gekke events, die zijn altijd strak uitverkocht. Denk aan themafeesten zoals ons eigen Indiburn Festival of onze beruchte 90’s avonden, maar ook onze bedrijfsfeesten met veelal honderden bezoekers zijn altijd een megasucces.’

Waarom Apprendo?

Tom: ‘Ogenschijnlijk loopt alles op rolletjes, achter de schermen is er nog wel wat te verbeteren. Denk aan de geplastificeerde open- en sluitlijsten, die wel gebruikt maar niet afgevinkt worden. Daardoor ga je als medewerker al snel op de automatische piloot en vergeet je soms dingen.

Ook bij bepaalde activiteiten of onverwachte drukte loopt het nog wat rommelig. Doordat wij er zelf zo kort bovenop zitten, gaat dat altijd wel goed. Maar toch voelt het wat houtje-touwtje.’

Meer uniformiteit

‘Ook zijn we de afgelopen jaren enorm gegroeid – en dat is natuurlijk prachtig – waardoor we nu met drie managers draaien. Stuk voor stuk kundige managers, toch ontkom je logischerwijs niet aan de ietwat andere werkwijze die ze hanteren. En dat geeft soms verwarring, vooral bij nieuw personeel. Want bij de een moet het zus, en bij de ander zo.

Door alles – al dan niet met eigen instructievideo’s – digitaal vast te leggen in Apprendo, tackel je al die problemen in één keer. Taken worden stuk voor stuk netjes opgevolgd, afgevinkt en door iedereen op dezelfde manier uitgevoerd. Dat werkt prettiger, het is voor ons en onze floormanagers stukken rustiger én alles wordt op een veel efficiëntere manier gedaan.

Al met al geeft Apprendo onze efficiency, kwaliteit en service een mooie boost.’

Alles bij (en in) de hand

‘En weet je het als nieuwe medewerker even niet? Je kijkt het na in Jaap (de centrale iPad op de werkvloer red.) en je bent meteen weer op de goede weg.

Da’s voor jezelf als medewerker ook lekker, het maakt je zekerder en je hoeft niet alles steeds aan je collega’s of leidinggevende te vragen. Want stel, je komt als nieuwe collega net bij ons binnen en het is vanaf dag twee ineens wekenlang +30 graden. Dan is het normaal gesproken gewoon ‘Go-go-go!’ en erop vertrouwen dat het goedkomt.

Met Apprendo kan iedereen zichzelf grotendeels thuis inwerken en op zijn of haar eigen tijd nog trainingen volgen, kennis opdoen of werkinstructies nalezen. Dat geeft waanzinnig veel rust. Bij iedereen.’
 

Veelbelovend

Tom vervolgt: ‘Onze collega Luden Den Haag gebruikt Apprendo al een tijdje en is super enthousiast. Als zij – en partijen als VAPIANO – ermee werken, dan moet het wel goed zijn toch?

Bovendien geeft het hele traject – hoe alles is verlopen, van de kennismaking tot en met verdere uitwerking – me veel vertrouwen, een goed gevoel. Ze zijn open, relaxed en blijven vernieuwen. Ook als je zelf nuttige extra opties of punten aandraagt, dan nemen ze die mee. Zo breng je niet alleen je horecazaak, maar ook elkaar naar een hoger niveau.

Heel vet. Ik kan niet wachten tot we weer open mogen, nu met Apprendo.’
 

🌀Tom Commers • Mede-eigenaar Beachclub Indigo Scheveningen

Over
Met het zachte, warme zand onder je voeten en de zon op je gezicht, waan je je bij Beachclub Indigo echt even in het buitenland. Ibiza, Florida, Thailand… you name it. En of je nu je hele maandsalaris er in een avond doorjaagt of je alleen een kop verse muntthee bestelt: het maakt niet uit. In pak of op slippers, alles kan en iedereen is er welkom.

Echt een te gekke place to be met een tropische strandvibe. Gewoon, in Nederland.

• www.beachclubindigo.nl

 

Lees meer klantverhalen