veelgestelde vragen | inloggen voor ondernemers | offerte aanvragen

Restaurant Van Sprang omgetoverd tot filmset

voor de nieuwe commercial en trainingsvideo‘s van Apprendo

13 juli 2020 door Apprendo Horeca

Restaurant Van Sprang omgetoverd tot filmset

voor de nieuwe commercial en trainingsvideo‘s van Apprendo


Restaurant Van Sprang in Ermelo was vorige week het decor voor de opnames van onze nieuwe commercial en trainingsvideo’s!


De weergoden waren de acteurs en figuranten gelukkig goedgezind, in een onstuimige week met fikse regenbuien waren de weersomstandigheden afgelopen dinsdag een stuk gunstiger – ideaal om onder andere de horecatrainingsvideo over terraslopen op te nemen.

Enorme mazzel

Van Sprang was al eerder het toneel voor Apprendo, ook de expertvideo’s met een van ’s werelds beste barista’s Lex Wenneker en plaatsgenoot en sterrenchef Wilco van den Baar werden in Ermelo (bij Sotto Lounge red.) geschoten. Apprendo-oprichter Marnix Grift: ‘We hebben echt ontzettend geluk met het weer, ook de opnames in samenwerking met Filmakers lopen voorspoedig. Met de nieuwe commercial hopen we naast onze tevreden klantenkring nóg meer horecaondernemers warm te maken voor Apprendo. En voor bestaande klanten betekenen de extra trainingsvideo’s nóg meer horecakennis, -vaardigheden en -training voor hun personeel, voor dezelfde (minimale) investering per maand. En dit is nog maar het begin.’

Enthousiast ontvangen

Grift vervolgt: ‘Elk horecabedrijf waar we op gesprek komen, is enthousiast over het gemak en alle tools die ze met Apprendo in huis halen. En er staan nog veel meer ontwikkelingen en trainingen op de rol, dus dat belooft wat. Maar de focus bij horecaondernemers ligt nu – begrijpelijkerwijs – eerst intern. Want voordat ondernemers deze ‘corona-klap’ te boven zijn, dat duurt nog wel even. Gelukkig kunnen we, met behulp van de Apprendo-app, horecaondernemers zelfs helpen dat proces te versnellen.’

Alles-in-1 app voor horecabedrijven

Apprendo Horeca is dé alles-in-1 app voor horecaondernemers, in elke horecazaak met personeel inzetbaar. Met professionele, aanstekelijke videotrainingen over allerhande horeca-gerelateerde onderwerpen, digitale horeca checklists en dito HACCP-lijsten hebben horecabedrijven met Apprendo – met één software-oplossing – alles in handen om hun onderneming naar een (nog) hoger plan te tillen. Prettige bijkomstigheid? Een enorme kostenbesparing door 70% minder inwerktijd en meer efficiency. Plus: meer gemak, meer overzicht en (veel) minder stress.

Tijdelijke actie

Om horecaondernemers zelf het gemak en bijkomende instant efficiencyslag te laten ervaren, biedt Apprendo ze tijdelijk de mogelijkheid om de app kosteloos uit te proberen. ‘Wie zich voor 1 augustus 2020 aanmeldt voor een vrijblijvende (online) demo, mag Apprendo 60 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen. Zónder addertjes onder het gras, de proefperiode is echt vrijblijvend,’ aldus de enthousiaste oprichter.

Foto: Rianne Fotografie

Andere blogs

07 augustus 2020 door Apprendo Horeca

Nu ook gastgegevens registreren via Apprendo

#rutteproof #avgproof #easypeasy


Nu ook eenvoudige gastregistratie via Apprendo!

Lees verder

29 juni 2020 door Apprendo Horeca

Wat is Apprendo Horeca?

En wat kan het voor jouw horecaonderneming betekenen?


Apprendo Horeca is dé alles-in-1 horeca app voor horecabedrijven met personeel – bedacht door horecaondernemers, voor horecaondernemers.

Lees verder

05 juni 2020 door Apprendo Horeca

Gratis horeca trainingsvideo‘s online

Speciaal voor jou(w personeel)

Speciaal voor jou hebben we een videoselectie uit onze horeca trainingslijn tijdelijk GRATIS beschikbaar gemaakt. Als exclusief inkijkje in Apprendo en klein cadeautje voor jou.

Lees verder

29 mei 2020 door Apprendo Horeca

Apprendo Horeca welcomes…. 

Lendl Mijnhijmer!

De beste sommelier van Nederland – Lendl Mijnhijmer – sluit zich aan bij Apprendo. De 35-jarige wijnexpert uit Den Haag hoefde niet lang na te denken toen hij werd gevraagd zich aan te sluiten bij het Apprendo-team. 

Lees verder

26 mei 2020 door Apprendo Horeca

Apprendo Horeca steunt Sparta Nijkerk

met 5-jarig sponsorcontract

Afgelopen maandag tekende Apprendo Horeca een 5-jarig sponsorcontract met de Gelderse amateurvoetbalvereniging Sparta Nijkerk.

Lees verder

01 april 2020 door Apprendo Horeca

Horeca blog • 6 handige tools voor horecaondernemers

die je niet mag missen!

Er zijn steeds meer apps en horeca tools. Maar welke zijn nou écht handig? En passen het beste bij jouw horecazaak en gasten? Lees snel verder.

Lees verder

18 maart 2020 door Apprendo Horeca

15 tips om de corona-maatregelen als horecaondernemer enigszins op te vangen

Wat kun je als horecaondernemer doen om de schade tijdens de corona-crisis zoveel mogelijk te beperken? Een aantal tips voor je op een rij.

Lees verder

27 februari 2020 door Apprendo Horeca

Apprendo Horeca lanceert seizoensabonnement

Exclusief voor seizoensbedrijven in de horeca- & leisurebranche

Apprendo Horeca heeft een nieuwe abonnementsvorm, speciaal voor seizoensgerelateerde bedrijven. Daarmee wordt het online horeca opleidings- & managementplatform nóg aantrekkelijker.

Lees verder

26 februari 2020 door Apprendo Horeca

Culinaire trainingen van Wilco van den Baar

Nederlandse topchef verklapt (bijna) alle geheimen van de keuken

Culinair onderscheiden sterrenchef Wilco van den Baar is een samenwerking aangegaan met het online horeca opleidings- & managementplatform Apprendo Horeca. 

Lees verder

06 februari 2020 door Apprendo Horeca

Horeca blog ∙ Hét geheim van goed werkgeverschap

in de horeca

 

De 7 geheimen van goed (horeca) werkgeverschap voor je op een rij! 

 

Lees verder

28 januari 2020 door Apprendo Horeca

Lex Wenneker versterkt Apprendo

Horeca professional verzorgt exclusieve baristatrainingen


Coming soon: Exclusieve barista trainingsvideo's van barista en koffiebrander Lex Wenneker!

Lees verder

08 januari 2020 door Apprendo Horeca

Tijdelijk € 900 cadeau

Exclusief voor Horecava-bezoekers!

Ga jij naar de Horecava 2020? Meld je bij onze stand en profiteer van deze waanzinnige TIJDELIJKE actie, exclusief voor Horecava-bezoekers!

Lees verder

12 december 2019 door Apprendo Horeca

Nieuwe horeca cao per 1 januari 2020

3% loonsverhoging en meer...

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de vakbonden CNV Vakmensen en FNV Horeca zijn het eens geworden over een nieuwe cao voor de horecabranche. 

Lees verder

25 november 2019 door Apprendo Horeca

Apprendo Horeca tekent tweede intentieovereenkomst

aan de boulevard van Scheveningen

De eerste implementatie van Apprendo Horeca is amper afgerond of de tweede intentieovereenkomst met Brasserie The Beachroom in Scheveningen is al in the pocket. Wauw. Daar worden zelfs wij een beetje verlegen van.

Lees verder

18 november 2019 door Apprendo Horeca

Apprendo Horeca verwelkomt eerste klant

en restaurant De DorpsKamer heeft de primeur

Yesss… de eerste implementatie is een feit! Vandaag is Apprendo Horeca succesvol geïmplementeerd bij restaurant De DorpsKamer eten & drinken in Ermelo.

Lees verder

18 oktober 2019 door Robin

Horeca blog ∙ De 3 lekkerste herfstcocktails

en het recept (of course)

Wat zijn de beste cocktails voor het najaar? Wij zetten drie fantastische herfstcocktails voor je op een rij!

Lees verder